Ved at skrive om, dele erfaringer og give råd om proteiner, proteintilskud og andre relaterede emner, og give råd om, hvad der eventuelt virker og ikke virker, er det hensigten, at proteinrig.dk kan være medvirkende til, at motivere dig til, at påbegynde et sundere liv med motion, eller intensivere dine aktiviteter. Indholdet på proteinrig.dk erstatter ikke faglig rådgivning af læge eller andre professionelle.
Proteinrig.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for, hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer der findes på websitet. Du har altid selv ansvar for, at søge og benytte faglig rådgivning og/eller behandling.
Proteinrig.dk kan ikke gøres ansvarlig for indhold der postes som kommentarer på websitet eller diverse debatfora, da websitets funktioner umuliggør øjeblikkelig kontrol med, hvilke holdninger og meninger der udtrykkes.
Proteinrig.dk forbeholder sig ret til at afvise og/eller fjerne materiale der anses for upassende og stødende, fornærmende, pornografisk, ulovligt, racistisk, chikane af navngivne personer eller materiale, der på anden måde strider mod god etik og moral.