”I’m not perfect” er et godt Arnold Schwarzenegger citat!

Hverken du, jeg eller Arnold Schwarzenegger er perfekte, og det bliver vi aldrig. Men vi kan gøre, hvad der er muligt for, at forbedre os dag for dag.

Idéen bag Proteinrig.dk tager blandt andet sit udspring i Arnold Schwarzenegger citatet, og hvad vi selv kan gøre for, at få en bedre livsstil, bedre sundhed, bedre resultater osv., alt efter hvilke mål vi sætter os.

HenrikRMit navn er Henrik Rasmussen, og jeg er ophavsmanden til Proteinrig.dk og står for driften af hjemmesiden, som forhåbentlig bliver dit foretrukne internetmedie, hvad angår proteinpulver. Velkommen!

Formålet med Proteinrig.dk, har fra begyndelsen været, at etablere et frit og uafhængigt medie, der deler erfaringer om protein, proteintilskud og andre tilskud som vitaminer og mineraler. Vi kommer selvfølgelig ikke uden om træningsformer, sport, redskaber, udstyr osv. når vi bevæger os indenfor dette område.

For at gøre Proteinrig.dk så aktiv og interessant, som muligt, vil du kunne se gæsteartikler skrevet af andre aktive mennesker, med erfaring indenfor træningsmetoder, kost og ernæring samt helse generelt. Vi har også et forum i støbeskeen, hvor du som bruger kan udveksle erfaringer med andre brugere af siden. Måske har du selv lyst til, at skrive eller fortælle om netop dine træningsmetoder, kostændringer eller fx hvilket proteinpulver, du foretrækker. I så fald er du velkommen til, at skrive en e-mail til os.

Proteinrig.dk
Hjertebjærgparken
4340 Tølløse

Google+ side: Proteinrig