proteindrikke

Der findes mange forskellige færdigblandede proteindrikke, som passer til enhver smag og enhver pengepung. Du skal være opmærksom på, at disse proteindrikke har et højere indhold af specielt kulhydrater, men også fedt. Der tilsættes sødestoffer for, at få proteindrikkene til at smage bedre, end hvis du selv lige blandede proteinpulver med fx vand. Indholdet af protein varierer også fra produkt til produkt. Alt i alt skal du derfor afgøre med dig selv, hvad det er du har behov for.

To gode færdigblandede proteindrikke

 

proteindrikke weider low carbWeider Low Carb Protein Shake proteindrikke fås i to smagsvarianter. Den ene har smag mælkechokolade og den anden af jordbær. I modsætning til mange andre færdigblandede proteindrikke, er den ikke så tung i smag og konsistens. Smagsmæssigt er den til den gode side, og nydes den iskold smager den rigtig godt. Indholdet af kulhydrater er lavt i forhold til mange andre proteindrikke, og indholdet af fedt er reduceret til et minimum. Weider Low carb proteindrikken er idéel efter træningen, men kan også bruges som et mellemmåltid eller snack i løbet af dagen.
Hver Weider Low Carb Protein Shake indeholder:
250ml
25g protein
9g kulhydrater
0,8g fedt
143 kalorier

SE WEIDERS LOW CARB SHAKE →

 

 

Den sidste af de fire proteindrikke, falder måske lidt udenfor, da vi mest af alt kende mærket, som et slankeprodukt. Det gør dog ikke, at den ikke også kan være velegnet som proteindrik, men mest som erstatning for et måltid, hvis du fx er på farten. Det er et veldokumenteret produkt, og så er det dansk.

nupo meal replacement proteindrikkeNupo Meal Replacement Shake er som nævnt dansk. Historien om Nupo går tilbage til 1981, hvor Dr. Flemming Quade på Hvidovre Hospital udviklede Nutritional Powder. Denne Replacement Shake fås i 5 forskellige smagsvarianter. Den populære Cafe Latte, Chokolade, Orange Mango, Banana/Vanilla og Pomegranate/Blueberry. Hvis du kan lide milkshake, så vil du sandsynligvis også kunne lide denne proteindrik. Konsistensen er tæt på. Smagsmæssigt er der tale om en mild drik. Nupo Meal Replacement Shake er som navnet antyde en proteindrik du kan bruge som et måltid.
Hver Nupo Meal Replacement Shake indeholder:
330ml
19,3g protein
21,7g kulhydrater
3,7g fedt
211 kalorier

SE NUPO UDVALGET HER →

Som vi har været inde på i denne artikel, så kan du selv lave dine proteindrikke. Det er ikke lige så nemt og hurtigt, men er et godt alternativ, som sparer lidt på budgettet. Men en gang i mellem skal det bare gå stærkt, og så er de færdigblandede proteindrikke rigtig gode.